HTML

MLMHU.blog.hu

Itt választ kaphatsz arra a kérdésedre, hogy mi az MLM, illetve miért sikeresek egyesek az MLM-ben, ellentétben másokkal. Az oldal azoknak készül akik szeretnék tudni hogyan induljanak el a siker felé vezető úton, illetve szeretnék tudni, hogy miért nem érték még el céljaikat.

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.23. 10:28) Mi az MLM?
  • Ződgyík: Baro, bár már több ilyen is van. Mindenesetre jól jön. Respect, terjeszd! (2009.12.15. 16:10) Új filmes portál!
  • Strega: mlmforum.blog.hu/api/trackback/id/1593267 (2009.12.12. 22:59) Kapcsolatépítés az online közösségekben...

Linkblog

2009.11.07. 13:38 Mlmhu

Passzív jövedelem

Mi is az a passzív jövedelem?

Ez annak a jogdíjszerü jövedelemnek a modern elnevezése, amelyet akkor is megkap az ember, ha éppen nincs jelen a munkahelyén. A helyzet az, hogy nem mindegyik jövedelemfajta képzödik azonos módon. Vannak jövedelmek, amelyek aktív, vagy lineáris, és vannak úgynevezett passzív, vagy jogdíjszerü jövedelmek.
A következö egyszerü kérdést megválaszolva könnyen el lehet dönteni, hogy melyikröl is van szó:
A jól elvégzett egy órás munkájáért cserébe hányszor kap fizetést az ember?
Ha a válaszunk “csak egyszer”, akkor a jövedelmünk AKTÍV.
A Havidíjas fizetésben részesülök valamennyien ebbe a csoportba tartoznak. A tevékenységükért cserébe csak egy alkalommal kapnak juttatást. Ha nem dolgoznak, nem kapnak fizetést sem …

Másként mondva, ezt a jövedelmet akkor kapja meg az ember, ha a végzett tevékenysége igényli a személyes közremüködését, és gyakorlatilag elveszi az idejét. Ez a ma ismert legalacsonyabb hatékonyságú jövedelemszerzési mód.
A passzív – jogdíjszerü – jövedelem esetében, keményen kell dolgozni egy alkalommal, és azt követöen folyamatosan kapja már az ember a jövedelmet hónapokon, akár éveken keresztül is. Ugyanazért a munkáért többször is megjutalmazzák.

Ugye milyen remek dolog lenne, minden óra jól végzett munkáért cserébe, akár több száz alkalommal is fizetést kapni?

A passzív jövedelem egyáltalán nem munka nélkül szerzett jövedelmet jelent, Hanem MÁS TÍPUSÚ munkát igényel. Abban az esetben, ha alkalmazottként, vagy önalkalmazottként (egyéni vállalkozó) dolgozunk, a munkánkért cserébe azonnal várjuk a fizetséget.

Ugyanakkor cég tulajdonosként elöször létre kell hoznom egy vállalkozást, ami nélkülem is müködik, és ezt követöen folyamatosan jövedelmet termel nekem. Befektetöként ha valaki szeretne magának passzív jövedelmet teremteni, akkor neki elöször is tökére kell szert tennie, majd pedig egy jó befektetési lehetöséget érdemes megtalálnia. Úgy a cégtulajdonos, mint a befektetö azon dolgoznak, hogy holnap már ne kelljen dolgozniuk. Napjainkban azok számítanak valóban gazdagnak, akiknek nemcsak sok pénzük van, hanem idejük is jut arra, hogy gondtalanul élvezzék az anyagi javaikat. Úgy teremtették elö a jövedelmüket, hogy közben idöt is termeltek saját maguk számára.

Ha a passzív jövedelemszerzés “szemüvegén” keresztül vizsgáljuk meg a körülöttünk élö embereket, kiderül, hogy többen közöttük valójában nem is annyira gazdagok, mint hinnénk. Például a magánrendelövel rendelkezö orvosok, vagy saját irodájukban dolgozó ügyvédek nem rendelkeznek jogdíjtermelö jövedelemforrással. Az Ö jövedelmük behatárolt. Csak meghatározott számú ügyfelet képesek kiszolgálni, és minden egyes alkalommal jelen kell lenniük az ügyfeleik fogadásánál. Ez jelenti a lineáris, aktív jövedelemszerzést.
Ugyanez a megállapítás vonatkozik a kereskedöktöl kezdve, a fogorvosokon keresztül, egészen a pénzügyi tanácsadókig. Legtöbbjüknek nem adatik meg az a lehetöség, hogy élvezhessék a jogdíjszerü passzív jövedelemszerzés elönyeit. Ök az emberek szemében gazdagnak tünhetnek, de valójában éppen úgy benne vannak a “mókuskerékben”, mint oly sokan mások.

Ahhoz, hogy megértsük az MLM passzív jövedelem lényegét és, hogy mi a munka az MLM-ben elöször vegyünk egy elgondolkoztató tényt szemünk elé:
– Miért van az, hogy a világ összvagyonának 99%-át az emberiség 1%-a birtokolja, vagy fordítva miért van az hogy a népesség 99%-a az összes vagyonnak csak 1%-át birtokolja?

Miért van egy ilyen szük gazdag réteg és egy ilyen óriási közép söt csúnya szó de alsó réteg, a létminimumon tengödö emberek seregei?
Kik ezek a gazdag emberek? Ha szemügyre vesszük látni fogjuk, hogy nem egy még létezö királyok, hercegek stb. vezetik a listát, vagyis azok akiknek ez adatott, mert beleszülettek, hanem olyan emberek akik élet története sokszor ugyanonnan indult mint a 99%-é, vagyis a semmiböl, egy garázsból, egy kis lakásból stb.
Mitöl lettek ök gazdagok és miért nem sikerül ez a másik 99%-nak.

Mi lehet ez valami konspiráció, valami összeesküvés, valami mágikus tulajdonság ami adatott nekik? Vagy csupán szerencse kérdése a gazdagság?
Ha megnézzük erre mi Bill Gates válasza elgondolkodhatunk rajta:

Bill Gates egyszer arra kérdésre:
“Hogyan vált a világ leggazdagabb emberévé?” – A következöket válaszolta:
– Elöször is – A megfelelö idöben a megfelelö helyen voltam.
– Másodszor – megláttam egy jövöképet.
– Harmadszor – ez a legfontosabb -, elkezdtem cselekedni.

Szólj hozzá!

Címkék: siker mlm titok passzív jövedelem passzv


A bejegyzés trackback címe:

https://mlmhu.blog.hu/api/trackback/id/tr21507041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása